Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

9 квітня відбудеться перший етап відбору кандидатів на посади керівників податкової та митної служб

9 квітня 2019, 12:10
234
0
Реклама

На офіційній сторінці в Facebook Мінфін повідомляв, що 5 квітня, о 16:00, НАДС завершило прийом документів від кандидатів на конкурс керівників Державної податкової і Державної митної служб.

Сьогодні, 9 квітня, відбудеться перший етап відбору - кандидати складатимуть іспит на володіння іноземною мовою. Далі на них очікуватимуть тестові завдання на знання законодавства та ситуативні рішення, а також проходитимуть співбесіду із серією запитань та відповідей.

Конкурс проводить Комісія з питань вищого корпусу державної служби. Конкурс буде відкритим. До процесу перевірки та оцінювання робіт будуть допущені українські та іноземні експерти, представники бізнесу, аби забезпечити неупередженість обрання кандидатів, які конкурсна комісія рекомендуватиме Уряду для призначення на посади керівників ДПС та ДМС.

Офіційна інформація про перелік кандидатів від НАДС буде оприлюднена 9 квітня після засідання Комісії.

Який порядок направлення контролюючим органом запитів платникам податків про подання інформації, дізнайтесь із ситуації для бухгалтера "Отримання інформації органами ДФС".

Для отримання безкоштовного 3-денного доступу до документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступ до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини