Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як показувати авто філії у повідомлені за ф. № 20-ОПП

27 серпня 2020, 14:55
341
0
Реклама

На запитання про те, які особливості заповнення повідомлення за ф. N 20-ОПП підприємством, якщо придбані чи орендовані транспортні засоби для господарських потреб своїх та відокремленого підрозділу, податківці зауважують наступне.

Про об'єкти оподаткування, що знаходяться на балансі філії, інформацію подають самі структурні підрозділи.

Головне ж підприємство інформує про всі інші об'єкти оподаткування, відомості щодо яких відокремленими підрозділами не надавалися.

При заповненні повідомлення застосовується принцип укрупнення -

інформація про однотипні (за видом, використанням, станом та видом права власності) автомобільні транспортні засоби, які не є пунктами пересувної роздрібної торгівлі, громадського харчування або послуг, інших ніж пасажирські та вантажні перевезення, може бути подана в повідомленні за ф. N 20-ОПП як узагальнена з типом об'єкта оподаткування "автомобільні транспортні засоби" та зазначенням кількості таких транспортних засобів в графі "Реєстраційний номер об'єкта оподаткування".

Докладніше про те, що таке форма № 20-ОПП, у яких випадках її подають, можна дізнатися з матеріалу "Повідомлення про об'єкти оподаткування чи об'єкти, пов'язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність" модуля Ситуації.

Для отримання доступу до документів та інструментів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН поспішайте скористатися тестовИм доступом і оцініть зручність та швидкість пошуку необхідних вам матеріалів.

Джерело: роз'яснення ДПС із категорії 116.11 розділу "Запитання - відповіді з Бази знань" ЗІР (zir.tax.gov.ua)

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини