Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Середня зарплата лікаря повинна складати 25 тисяч грн, медсестри — 18 тисяч — МОЗ

22 вересня 2020, 12:10
2326
0
Реклама

Міністерство охорони здоров'я подало на 2021 рік бюджетний запит на сумму 296 млрд грн. Про це повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов на щоденному брифінгу 21 вересня, інформує сайт міністерства.

Говорячи про рівень оплати праці у медичній галузі, міністр зазначив, що, за розрахунками МОЗ, середня зарплата лікаря повинна складати 22-25 тис. грн, медичної сестри - 17-18 тис. грн, молодшого медичного працівника - 11 тис. грн. Її рівень, звичайно, залежатиме від досвіду роботи медика, обсягу роботи тощо.

“Ми зробили реальні розрахунки мінімуму, який необхідний для існування медицини, щоб ми здійснили реформу, щоб ми нарешті розірвали коло сорому, коли ми не фінансуємо власне здоров'я, власне життя”, - наголосив міністр.

Стежите за усіма новинами по темі "Зарплата та кадри"? Отримайте доступ до LIGA360 і відстежуйте інформацію за тематикою, обирайте ЗМІ, яким довіряєте, та сформуйте свою індивідуальну стрічку новин. Отримайте вільний доступ до LIGA360, якщо користуєтеся принаймні одним з продуктів ЛІГА:ЗАКОН.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини