Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як відобразити коригування по результатах перевірки у декларації з ПДВ

12 жовтня 2020, 17:30
279
0
Реклама

Які номер та дата зазначаються у таблиці "Збільшено/зменшено залишок від'ємного значення за результатами перевірки контролюючого органу на підставі податкового повідомлення-рішення та/або уточнюючого розрахунку" у разі заповнення рядків 16.2 та/або 16.3 декларації з ПДВ?

Бачення податківців з цього приводу наступне. При заповненні рядка 16.2 декларації у графах Таблиці зазначається дата приймання та реєстраційний номер уточнюючих розрахунків, визначених у другій квитанції.

При заповненні рядка 16.3 декларації у графах Таблиці зазначається дата складання податкового повідомлення-рішення та присвоєний контролюючим органом номер податкового повідомлення-рішення.

Докладніше про звітування з ПДВ по-новому читайте в матеріалі сучасного медіа для бухгалтерів "Інтербух" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом.

Унікальна пропозиція: три місяці у подарунок при передплаті професійного видання "Інтербух" від ЛІГА:ЗАКОН на 6 або 12 місяців. Для того, щоб скористатися вигідною акційною пропозицією, заповніть, будь ласка, форму зворотнього зв'язку.

Джерело: роз'яснення ДПС із категорії 101.24 розділу "Запитання - відповіді з Бази знань" ЗІР (zir.tax.gov.ua)

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини