Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

За яких умов ФОП-єдинник першої групи вправі надавати послуги манікюру — ДПС

13 жовтня 2020, 12:15
894
0
Реклама

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області повідомляє, що фізособа - підприємець - платник єдиного податку першої групи, яка здійснює діяльність, з надання перукарських послуг, що належить до класу 96.02 "Надання послуг перукарнями та салонами краси", також має право надавати послуги манікюру, педикюру, візажу, косметології та масажу обличчя без використання праці найманих осіб.

Річ у тім, що перелік видів послуг, які відносяться до побутових послуг населенню та надаються платниками єдиного податку першої та другої груп, визначено п. 291.7 ПКУ, який включає вид діяльності "послуги перукарень".

Відповідно до КВЕД ДК 009:2010 послуги перукарень відносяться до класу 96.02 "Надання послуг перукарнями та салонами краси".

Згідно з Наказом № 396 клас 96.02 "Надання послуг перукарнями та салонами краси" КВЕД ДК 009:2010 включає миття волосся, підрівнювання та підстригання, укладання, фарбування, тонування, завивання, розпрямлення волосся та подібні види послуг, що їх надають для чоловіків та жінок, а також гоління та підрівнювання бороди, масаж обличчя, манікюр і педикюр, макіяж тощо.

До речі, сучасний професійний сервіс Liga:Report дозволяє легко та оперативно подати податкову, фінансову та статистичну звітність онлайн. А для підприємців є відмінний помічник, який самостійно розраховує та сплачує податки, - бот-бухгалтер ReporTaх.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини