Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Бюджету в жовтні не буде — профільний комітет ВРУ не зміг зібратися

19 жовтня 2020, 09:25
785
0
Реклама

Засідання бюджетного комітету Верховної Ради в п'ятницю, 16 жовтня, не відбулося через відсутність кворуму. На ньому мали розглянути правки до проекту Держбюджету-2021, а їх вже більше 2,5 тисяч. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

"Бюджетний комітет не може зібратися сьогодні, щоб розглянути проект Бюджету на 2021 рік. А отже… сюрприз-сюрприз: 20-го Бюджет ніхто не голосуватиме))) Засідання планувалося на 12:00, але вже можна їхати додому)", - повідомив він. Потім депутат додав, що з 18 необхідних на засіданні були присутні 11 людей, тому воно не відбулося. За словами Я. Железняка, "Бюджету в жовтні не буде".

Про скасування засідання профільного комітету ВРУ через відсутність кворуму повідомив і народний депутат Олексій Гончаренко: "Згідно регламенту, бюджетний комітет мав би розглянути бюджет до 15 жовтня, а Верховна Рада - у першому читанні не пізніше 20го жовтня. Очевидно, що в терміни ми уже не вписуємось. З вини влади, бюджетний процес зривається".

Щоб не пропустити інформацію про прийняття змін до законодавства з вашої теми - встановіть їх на контроль в LIGA360. Щойно вони вступлять в силу - ви автоматично отримаєте сповіщення. Ці та інші можливості доступні бухгалтеру в LIGA360. Спробуйте зараз - замовляйте тестовий доступ.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини