Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Новорічні" податкові зміни-2021 об’єднають в новий законопроект

4 листопада 2020, 10:00
3497
0
Реклама

Комітет ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики 30.10.2020 р. на своєму засіданні розглянув проекти Законів України про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень. Йдеться про урядовий законопроект № 4101 та альтернативні йому - законопроекти № 4101-1, № 4101-2, № 4101-3.

Урядовий законопроект № 4101 несе в собі так звану "податкову реформу" та йде в тандемі із законопроектом про Держбюджету на 2021 рік. Його огляд містився у новинах:

- "Скасування мораторію, смерть банківської таємниці, списання коштів без рішення суду - зміни до ПКУ від КМУ";

- "Якими будуть ПДФО, ЄСВ та єдиний рахунок у 2021 році - подробиці з законопроекту від КМУ";

- "Яким буде ПДВ у 2021 році - що пропонує урядовий законопроект про зміни в ПКУ";

- "Які зміни щодо єдиного податку уряд хоче внести до ПКУ".

Однак профільний комітет, обговоривши зауваження і пропозиції, вирішив підготовити та розглянути новий проект про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень. Даний законопроект зареєструють як новий. Тож як тільки його текст буде доступний на сайті ВРУ, ми повідомимо про його зміст.

Чорна п'ятниця від ЛІГА:ЗАКОН відбудеться 6-го листопада. У вас є можливість отримати незамінні продукти та системи для роботи бухгалтерів та аудиторів за найкращими цінами вже у цю п'ятницю. Аби не пропустити шанс скористатися головною пропозицією року, заповнюйте заявку - і долучайтеся до числа перших користувачів, яким буде надіслано акційні пропозиції.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини