Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як буде працювати громадський транспорт Києва під час локдауну в січні 2021 року — Кличко

Реклама

Під час локдауну, який уряд планує запровадити з 8 до 24 січня наступного року, громадський транспорт столиці працюватиме. Про це міський голова Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифинга, відповідаючи на запитання від ЗМІ.

"Громадський транспорт столиці буде працювати. Обмеження в наземному транспорті, в тому числі, у маршрутних таксі, стосуватимуться кількості пасажирів. Їх можна перевозити у кількості місць для сидіння. Тому прошу всіх дотримуватися цього правила. А також обов'язково одягати маску в громадському транспорті. І під час карантинних обмежень користуйтеся транспортом тільки за нагальної потреби", - наголосив Віталій Кличко.

Метрополітен, за рішенням уряду, під час локдауну працюватиме в штатному режимі.

Ми вже повідомляли про те, що саме заборонили бізнесу та громадянам під час карантину та локдауну цієї зими. Окремо розглядали питання про нові вимоги до часу та режиму роботи підприємств і транспорту під час карантину із 19 грудня.

Більше інформації про те, як бізнесу попередити наслідки кризової ситуації вже сьогодні, отримуйте у системах ЛІГА:ЗАКОН. Вони допомагають об'єктивно оцінювати будь-яку ситуацію та приймати зважені рішення.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини