Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Із 1 вересня 2021 року документи в смартфоні стануть повноцінною заміною паперовим — Мінцифри

Реклама

"Україна перейде в режим paperless", - так Міністерство цифрової трансформації інформує, що з 1 вересня 2021 р. держоргани в Україні не зможуть вимагати паперові документи, якщо вони є у людини в смартфоні.

Віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров розповідає: "Перший крок - заборона держорганам вимагати від українців паперові документи, якщо у них є цифрові. На практиці це означає, що ваші цифрові документи діють завжди і скрізь; будь-яку послугу можна отримати онлайн; всі органи влади зможуть працювати з електронними документами, що мають інтерфейс перевірки необхідної інформації в держреєстрах; весь бізнес оцифровує свої внутрішні процеси".

Міністр констатує: "Для успішної цифровізації важливо вирішити питання із захистом персональних даних. Дiя щодо цього є найбезпечнішим продуктом, оскільки не зберігає персональних даних, а лише є транзитним шляхом, платформою, що відображає інформацію про вас у реєстрах".

Не дайте рейдерам і шахраям нажитися у період кризи! Поставте свої об'єкти нерухомості на моніторинг у сервісі SMS-Маяк. Сервіс миттєво проінформує про зміни статусу об'єктів нерухомого майна у вигляді сповіщення в особистому кабінеті, sms-повідомлення чи email-листа. Поставити на моніторинг зараз.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини