Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Реєстр електронних лікарняних знову працює — Фонд соцстраху

Реклама

Фонд соцстраху повідомив, що Електронний реєстр листків непрацездатності Пенсійного фонду України відновив свою роботу в повному обсязі. Усі е-лікарняні, за якими роботодавці не встигли оформити заяву-розрахунок через відсутність доступу до реєстру, тепер можуть бути опрацьовані та подані до Фонду соцстраху на оплату.

Попри умови воєнного стану фахівці Фонду соцстраху продовжують працювати для безперервного здійснення усіх виплат.

Нагадаємо, що інформацію щодо оплати лікарняних і перерахування коштів безпосередньо на рахунки роботодавців, оновлюється у телеграм-каналі Фонду соцтраху за тегами #фінансування_оперативно та #фінансування_страхувальників.

Проте приміщення та будівлі деяких робочих органів Фонду соцстраху були зруйновані внаслідок російської агресії. Тому окремі відділення управлінь виконавчої дирекції Фонду соцстраху в областях та місті Києві наразі вимушено призупинили прийом відвідувачів та виконують роботу дистанційно. Детальніше - за посиланням.

Також у Фонді повідомили, якщо роботодавець наразі призупинив роботу через бойові дії і не має можливості сформувати заяву-розрахунок за лікарняним, Фонд соцстраху нарахує допомогу напряму на вашу банківську картку чи спеціальний рахунок. Про те, куди слід звертатися в такому випадку та які документи необхідно подати, ми розповіли в повідомленні.

Читайте також наші матеріали:

    Оплата праці, звільнення працівників, переведення працівників та зміна істотних умов праці - про ці та інші питання говоримо на безкоштовному вебінарі «Роботодавці та працівники в умовах воєнного стану». Реєструйтесь за посиланням.

    Залиште коментар
    Увійдіть щоб залишити коментар
    УВІЙТИ
    Підпишіться на розсилку
    Головні новини і аналітика для вас по буднях
    Схожі новини