Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НКРЕКП буде проводити позапланові перевірки — рішення Кабміну

Реклама

Уряд дозволив Національній комісії, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, проводити позапланові невиїзні перевірки підприємств у сфері енергетики та комунальних послуг. Про це повідомили на Урядовому порталі.

Це передбачено Постановою КМУ від 13.05.2022 р. №573 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 13 березня 2022 р. № 303 і від 26 квітня 2022 р. № 481».

Нагадаємо, що після впровадження воєнного стану переважна більшість заходів контролю була призупинена. Вони можливі лише там, де є значна загроза безпеці держави, життю і здоров'ю людей або довкіллю.

Енергетика та комунальний сектор - це частина критичної інфраструктури, яка потребує безперебійного функціонування. Саме тому відновлення контрольних заходів допоможе їй працювати краще, забезпечуючи українців життєво необхідними послугами.

Дізнавайтеся першими про зміни законодавства під час воєнного стану. Усі нововведення, аналітика й консультації доступні в LIGA360. Замовляй сьогодні на вигідних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини