Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС частково вирішила проблеми блокування реєстрації податкових накладних — Д.Гетманцев

31 жовтня 2022, 10:05
1273
0
Реклама

Податківці видали новий лист, згідно з яким регіональні ДПС вказуватимуть детальну інформацію та обґрунтування підстав прийняття рішень про відповідність п.8 Критеріїв ризиковості платників. Про це повідомив на своїй Facebook-сторінці Д. Гетманцев.

Адже проблема блокування реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування до них була актуальна завжди. Але під час війни ця проблема стала більш актуальною. При цьому однією з найбільших претензій платників до системи блокування податкових накладних є відсутність розуміння безпосередньо з тексту рішення про блокування його конкретних причин. Тому Д.Гетманцев наголосив, що платники податків тепер можуть вимагати від податківців дотримання зазначених правил. Тож, будемо сподіватися, що це допоможе частково вирішити вищезазначені проблеми.

Бажаєте уникнути ризиків блокування ваших податкових накладних? Сервіс Liga:REPORT допоможе контролювати терміни реєстрації ПН/РК та автоматично покаже коди УКТЗЕД, що застосовуються для моніторингу (є ризикованими). Замовте доступ за посиланням.

Користуйтеся в роботі публікаціями:

- "Зупинення реєстрації в ЄРПН РК: нюанси адміноскарження";

- "Розблоковані ПН/РК у ПДВ-обліку";

- "Неприйняття таблиці даних: практика оскарження".

Отримай максимум робочих інструментів й аналітики, слідкуй за змінами воєнного стану, та користуйся професійними сервісами для бухгалтерів. Дізнайся про LIGA ZAKON за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини