Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Інформацію про призовників, військовозобов'язаних і резервістів черпатимуть із податкових даних — наказ Міноборони та Мінфіну

14 вересня 2023, 09:20
2079
0
Автор:
Реклама

Міноборони та Мінфін спільним наказом від 21.08.2023 р. №494/446 затвердили Порядок електронної інформаційної взаємодії Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов'язаних та резервістів і Державного реєстру фізичних осіб - платників податків.

Він визначає механізм обміну інформацією між Міноборони та ДПС, загальні правила складання та подання сформованих за допомогою Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов'язаних та резервістів (далі - ЄДРПВР) запитів на отримання з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків відомостей, необхідних для актуалізації бази даних ЄДРПВР, та формування і надання ДПС відповідей на такі запити.

Згідно даного Порядку електронну інформаційну взаємодію здійснюють Міноборони як володілець ЄДРПВР, уповноважений орган адміністрування володільця ЄДРПВР, територіальні центри комплектування та соціальної підтримки та ДПС.

Інформація, що передається відповідно до цього Порядку, відноситься до інформації з обмеженим доступом.

Міноборони та ДПС мають забезпечити ведення електронних журналів обліку запитів та відповідей на запити.

Цей наказ набере чинності з дня, наступного за днем його офіційного опублікування.

Станом на 13.09.2023 р. наказ не опублікований.

Усі потрібні документи - в рішенні LIGA360. Обирайте з понад 1,8 мільйона НПА, аналітики, робочих кейсів та інших матеріалів. Замовте тестовий доступ за посиланням.

Читайте також Військовий облік жінок із 1 жовтня 2023 року - роз'яснення від ЗСУ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини