Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мораторій на податкові перевірки може завершитися вже 7 грудня – Закон підписано

6 грудня 2023, 08:50
1993
0
Автор:
Реклама

Ми вже розповідали, що прийнятий парламентом законопроєкт №10016-д про часткове повернення документальних податкових перевірок не запрацював, як планувалося, з 1 грудня, бо не був підписаний Президентом. І ось 5 грудня глава держави таки підписав цей акт про зміни до Податкового кодексу України та інших законів України щодо скасування мораторію на проведення податкових перевірок.

Щоправда станом на вечір 5 січня відповідна інформація про підписання ще була відсутня на веб-сайті ВРУ, але про це заявив народний депутат Ярослав Железняк: «Ну ось, тільки підписали #10016д про часткові податкові перевірки. Відповідно завтра в кращому випадку опублікують і післязавтра 07 грудня вступить в дію».

Проєкт передбачав набрання чинності (а отже - і повернення перевірок, з певними винятками) з наступного дня після його офіційного опублікування. Остаточно проаналізуємо зміст новацій вже після офіційного опублікування тексту Закону.

Як дізнатися, чи є ваша компанія в плані-графіці перевірок? Знайдіть досьє на LIGA360 - і відкрийте розділ "Перевірки". Спробуйте прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини