Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відстрочки від мобілізації, надані Мінекономіки, продовжили ще на два місяці

Реклама

Постійний представник КМУ у ВРУ Тарас Мельничук повідомив, що 4 червня внесено зміну до постанови КМУ «Про продовження строків дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації» від 07.05.2024 р. N 516.

Наразі Кабмін продовжив строки дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації, наданих військовозобов'язаним відповідними рішеннями Мінекономіки згідно із постановою КМУ «Деякі питання реалізації положень Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» щодо бронювання військовозобов'язаних на період мобілізації на воєнний час» від 27.01.2023 р. N 76, які не закінчилися на день прийняття постанови КМУ 07.05.2024 р. N 516, автоматично на три місяці (замість одного місяця, як було передбачено раніше).

Тобто, Кабінет Міністрів продовжив ще на два місяці дію чинних відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації, наданих за рішеннями Міністерства економіки.

Не гадай, а знай точні відповіді! LIGA360:Підприємець надасть всю інформацію із законодавчого та новинного поля, довідкову інформацію та реєстраційні дані компаній. Дізнайся більше переваг за посиланням.

Радимо також прочитати:

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини