Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Із 8 червня діють нові правила бронювання працівників підприємств та установ

11 червня 2024, 08:55
1986
0
Автор:
Реклама

Як ми вже повідомляли, Кабінет Міністрів України ухвалив постанову «Деякі питання бронювання військовозобов'язаних під час воєнного стану» від 05.06.2024 р. № 650. Цей акт опубліковано в газеті «Урядовий Кур'єр» 8 червня, отже саме цього дня він набрав чинність.

Нагадаємо, що Постановою №650 запроваджено можливість бронювання через Портал Дія (щоправда на технічний запуск такої функції відвели місяць часу), а також викладено у новій редакції:

- Порядок бронювання військовозобов'язаних під час воєнного стану;

- Критерії та порядок, за якими здійснюється визначення підприємств, установ та організацій, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період, а також критично важливими для забезпечення потреб Збройних Сил, інших військових формувань в особливий період.

Більш детально про новації бронювання, які затверджені Постановою №650, читайте у нашому ексклюзивному матеріалі «Нові правила бронювання-2024 від А до Я: аналізуємо постанову КМУ №650».

Усі зміни в оплаті праці, кадровому та військовому обліку в 2024 році відстежуйте в LIGA360. Слідкуйте за розілом "Персонал" - отримуйте інформацію про зміни законодавства, оплати лікарняних та оподаткування заробітної плати. Замовте свою LIGA360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини