Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабінет Міністрів зберіг поточну вартість електроенергії до 1 серпня

Реклама

Кабінет Міністрів України постановою від 29.06.2021 № 659 вніс зміни до Положення про покладення спеціальних обов'язків на учасників ринку електричної енергії для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку електричної енергії. Внаслідок цього продовжено термін дії чинного покладання спеціальних обов'язків на учасників ринку електричної енергії (ПСО) до 1 серпня 2021 року. А отже - збережено діючу ціну на електроенергію для побутових споживачів у розмірі 1,68 грн/кВт-год.

Із текстом нормативно-правових актів зручно ознайомитися в ІПС ЛІГА:ЗАКОН. Замовити повнофункціональний тестовий доступ можна тут.

Раніше Міністерство енергетики ініціювало продовження терміну дії чинного ПСО до 1 серпня. Причиною була ситуацію на ринку електроенергії у травні-червні.

Де бухгалтеру швидко знаходити відповіді на робочі питання? У системі LIGA360:Бухгалтер зібрано 1,4 тисячі алгоритмів дій та інструкцій. Придбайте систему прямо зараз та завжди майте роз'яснення експертів під рукою.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини