Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Працівникам створено нові можливості перегляду електронних лікарняних - ПФУ

Реклама

ПФУ модифікував вебпортал електронних послуг, зокрема оновив функції особистого кабінету застрахованої особи та кабінету роботодавця. Про це інформують в ГУ ПФУ у Вінницькій області.

В електронному кабінеті застрахованої особи реалізовані такі новації:

- актуалізовано відображення загального страхового стажу в профілі застрахованої особи;

- оновлено відображення та інформаційна сторінка послуги "Анкета надання інформації для автоматичного призначення пенсії за віком";

- змінено назву пункту меню "Анкета-заява для автопризначення пенсії" на "Анкета надання інформації для автопризначення пенсії за віком";

- додано перегляд поданих документів, у закладці "документи, подані мною до Пенсійного фонду України". При цьому користувачу надають список документів з таким переліком атрибутів: тип документу, назва документу, образ документу - з можливістю зберегти та переглянути документ, шляхом натиску на піктограму образу документа.

Також для застрахованих осіб, які аутентифіковані на вебпорталі ПФУ за ЕЦП, з'явилась можливість перегляду даних щодо їх тимчасової втрати працездатності - пункт головного меню особистого кабінету "Тимчасова втрата працездатності".

Зважайте, що повноцінний запуск е-лікарняних перенесли на 1 жовтня. А нещодавно ПФУ навів типові помилки, які призводять до неможливості сформувати е-лікарняні.

Також в ПФУ обіцяють вирішити проблему із е-лікарняними для новоприйнятих працівників.

Ознайомтеся із матеріалом "Електронні лікарняні: особливості підтвердження тимчасової непрацездатності". Більше аналітики в LIGA360: Бухгалтер. Тут об'єднані ключові професійні видання “БУХГАЛТЕР&ЗАКОН” та “Інтербух”. Усі переваги дізнайтеся за посиланням.

Усі шаблони та інструкції з кадрового обліку є у рішенні LIGA360:HR-менеджер. Замовте прямо зараз, щоб економити робочий час.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини