Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мала податкова реформа на роздоріжжі — депутати подали понад 10 тисяч правок

Реклама

До другого читання законопроекту №5600 "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень" подано понад 10 тисяч поправок народних депутатів. Про це повідомив голова Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

"До антиолігархічного податкового закону 5600 подано понад 10 тисяч поправок небайдужих народних депутатів. Більше (16 тисяч) було подано тільки до "антиколомойського" закону. Таким чином, кількість поправок кратно перевищує кількість норм проекту. Не будемо називати їх спамом, але зазначимо, що на спам у нас завжди є антиспам процедури", - написав депутат.

Як відомо, 1 липня Верховна Рада підтримала в першому читанні законопроект №5600. Його автори метою цього акта називали попередження "скруток" і тіньового обороту сільгосппродукції, нові ставки екологічного податку. А ось представники бізнесу різко критикують законопроект.

Також на цю тему читайте:

Хочете читати всі бухгалтерські видання та новини на єдиній платформі? Спробуйте систему LIGA360:Бухгалтер. Тут можна налаштувати персональну стрічку новин з улюблених видань та слідкувати за актуальними темами бухобліку. Скористайтеся спеціальною пропозицією ЛІГА:ЗАКОН до Дня бухгалтера. Тільки у липні ми надаємо цифрові рішення для бухгалтерів на вигідних умовах. Заповніть заявку, щоб отримати персональну знижку.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини