Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відрядження за кордон у воєнний час – тема номера видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН

6 липня 2023, 13:25
1586
0
Автор:
Реклама

У воєнний час потреба в закордонних відрядженнях посилилась, адже більш тісною стала співпраця України, зокрема, з країнами Євросоюзу. Оскільки наша країна переживає складний час, валютне регулювання сьогодні має певні особливості. Тож у темі номера видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН ми розглянули основні питання, з якими стикаються суб'єкти господарювання під час направлення працівників у закордонне відрядження.

Останнім часом ми також отримуємо багато запитань щодо військового обліку на підприємствах, адже не завжди на практиці відбувається все так, як у теорії. Та й теорія не завжди прописана зрозуміло та якісно, щоб її можливо було виконати. Тому низку матеріалів ми присвятили саме цій темі.

Традиційно свіжий номер нашого видання містить і коментарі до важливих законодавчих змін і роз'яснень контролерів, а також відповіді на ваші запитання.

І, звісно, усе це в межах нашого правила: кожен читач має знайти для себе щось корисне.

Читайте БУХГАЛТЕР&ЗАКОН і пам'ятайте: Закон на вашому боці!

АКТУАЛЬНИЙ КОМЕНТАР

ТЕМА НОМЕРА

АНАЛІТИЧНА ПАЛІТРА

БУХГАЛТЕРСЬКІ БУДНІ

ЗАПИТУВАЛИ? ВІДПОВІДАЄМО

БЮДЖЕТ

ПОРАДА ЮРИСТА

БУХГАЛТЕРУ НА ЗАМІТКУ

ДОВІДКОВА ІНФОРМАЦІЯ

Не витрачайте час на пошук аналітики на різних ресурсах. Тепер усі видання LIGA ZAKON для бухгалтерів доступні у рішенні LIGA360. А ще ти можеш налаштувати свою стрічку професійних новин та обраних посилань для роботи. Замовляй LIGA360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини