Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін змінив механізм нарахування зарплат на прифронтових територіях

16 липня 2024, 08:30
2396
0
Автор:
Реклама

Кабінет Міністрів України ухвалив зміни до постанов КМУ від 25.04.2023 р. №391 «Деякі питання оплати праці працівників державних органів та органів місцевого самоврядування під час воєнного стану» і від 25.08.2023 р. №928 «Деякі питання оплати праці працівників підприємств, установ, закладів та організацій під час воєнного стану». Ці документи стосуються механізму підвищення зарплат працівникам, які працюють в умовах інтенсивних обстрілів на території активних бойових дій. Йдеться і про державних службовців, і про працівників державних установ, кажуть у Мінреінтеграції.

Постанови доповнено терміном «інтенсивні обстріли» та уточнено, що перелік працівників для застосування коефіцієнту 3/надбавки до 200% посадового окладу на територіях активних бойових дій, територіях активних бойових дій, на яких функціонують державні електронні інформаційні ресурси під час інтенсивних обстрілів, погоджується з відповідною районною державною (військовою) адміністрацією, а у разі її відсутності обласною державною (військовою) адміністрацією, яка має підтвердити, що у відповідні робочі дні протягом доби відбувались обстріли, повідомив Тарас Мельничук, представник уряду у парламенті. Раніше перелік працівників погоджувався з відповідною обласною військовою адміністрацією.

Підсилюй роботу бухгалтера використанням комплексної інформації. Нова LIGA360 - аналітика, роз'яснення, відповіді на питання, законодавча, судова, реєстрова та договірна інформація в єдиному рішенні. Замов презентацію прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини