Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Підвищення зарплат податківців стане для них мотивацією – ДПС

23 липня 2024, 12:55
1312
0
Автор:
Реклама

Державна податкова служба України прокоментувала ухвалення урядової постанови №832, якою скорочено чисельність посад у територіальних органах служби, збільшено кількість посад у центральному апараті, а також підвищено посадові оклади податківців.

У ДПС наголосили, що таке реформування відбувається у рамках виконання Національної стратегії доходів. «Передбачається, що такі зміни сприятимуть оптимізації роботи кожного працівника Служби, а достойний рівень оплати стане для них мотивацією до якісного та професійного виконання своїх обов?язків», - кажуть податківці.

«Крім того, збільшення рівня заробітної плати для податківців дозволить залучити в систему кваліфікованих працівників, які розглядатимуть податкову службу як престижне місце роботи та потужну платформу для підвищення власного професіоналізму», - упевнені у ДПС.

Зараз діє максимально вигідна ціна саме для тебе! Скориставшись Summer program від LIGA ZAKON, нові користувачі отримують знижку на рішення LIGA360. Деталі та умови акції за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини