Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Бронювання і мобілізація працівників — ТОП-15 роз’яснень для роботодавців

Реклама

Через війну в Україні триває загальна мобілізація військовозобов'язаних. Одним із варіантів того, який дозволить залишити військовозобов'язану особу працювати на підприємстві під час війни, є бронювання такого працівника.

При цьому діюче законодавство передбачає, що військовозобов'язані, які заброньовані на період мобілізації та на воєнний час за підприємствами (організаціями, установами), не підлягають мобілізації.

Тож давайте подивимося, які умови та особливості має бронювання працівників та що слід враховувати роботодавцю, працівники якого були мобілізовані.

Бронювання працівників під час війни:

Маєш питання щодо умов воєнного стану? Замов LIGA360 зі знижкою 40%. Отримуй аналітику й консультації з гарячих тем: податки, облік, мито, ліцензії, виплати, алгоритми дій для бізнесу.

Мобілізація працівників та збереження середнього заробітку:

Як бухгалтеру та кадровику автоматично дізнаватися про зміни воєнного часу? У рішенні LIGA360:Бухгалтер. Норми оподаткування й бухобліку, особливості подання звітності й оплати праці - все подано в зручному форматі й систематизовано. Замов рішення прямо сьогодні за акційною ціною.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини