Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Поновлення на роботі: чи можна використовувати щорiчну вiдпустку за час вимушеного прогулу?

25 жовтня 2018, 15:30
803
0
Реклама

У разi поновлення працiвника судом на роботi вiн має право використати щорiчну основну вiдпустку за весь час вимушеного прогулу. При цьому її тривалiсть визначається з дати поновлення на роботi i до кiнця його робочого року.

Якщо пiд час звiльнення, визнаного судом незаконним, працiвниковi була виплачена грошова компенсацiя за невикористанi днi щорiчної вiдпустки, то пiсля поновлення його на роботi права на використання цих днiв вiдпустки вiн не має. Також не передбачено повернення працiвником виплачених йому коштiв за вiдпустку пiд час звiльнення чи зарахування їх у рахунок суми за вiдпустку, що надається за перiод вимушеного прогулу.

Про це повідомляє Управління Держпраці у Хмельницькій області

Чи повинен працівник повернути суму отриманої при звільненні компенсації та як надавати йому щорічну відпустку при поновленні на роботу? Відповідь на це запитання читайте у матеріалі газети "Інтерактивна бухгалтерія" за посиланням.

Для отримання доступу до вищезазначених та інших матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступ до сервісу.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини